ÖZEL OLBİA DİYALİZ MERKEZİ
Detay için tıklayınız
Termessos Blv. 29. Sok. No:81 Muratpaşa
Antalya / Aspendos

Mesaj Gönder

Online Görüşme

Konusunda uzman hekimlerce temelleri 2000 yılında atılan merkezimiz uluslar arası standartları hedefleyen güler yüzlü ve deneyimli kadrosu ile ; gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gelen hastalarına Güven,Sağlık ve Huzur içerisinde haftanın 6 günü sabah, öğle ve akşam seansları olmak üzere diyaliz hizmeti vermektedir.

Merkezimiz daha kaliteli hizmet misyonuna uygun olarak 2500m2 alan üzerine inşa ettirdiği müstakil binasına 2010 yılında taşınmış olup, son teknolojidonanımları, aydınlık,ferah ve konforlu ortamı ile Avrupa Standartlarını yakalamış bulunmaktadır.

Donanım

Son teknoloji ile donatılmış FRESENIUS 4008 S cihazlar HD/HDF ve SINGLE NEEDLE yöntemleri,Avrupa standartlarında diyalizör ve sarf malzemeleri ile bikarbonatlı hemodiyaliz hizmeti vermektedir.

Modern 5 katlı binamızda asansörümüz ve merkezi klima sistemimiz mevcuttur.

ferah, aydınlık ve konforlu merkezimizde 4 adet diyaliz salonumuz,hastalarımız ve misafirlerimiz için dinleme ve bekleme salonlarımız, giyinme odalarımız vardır. 

 Hizmet ve Kalitemiz

Misyonumuz uygun olarak hastalarımızın tüm rahatını ve konforunu düşünen merkezimiz ileri teknoloji ile donatılmış olan FRESENIUS 4008S cihazlarımız,son model yataklarımız ve bireysel LCDTV lerimiz ile diyaliz hizmeti vermektetir.

Hastalarımız diledikleri anda kablosuz bağlantı ile internete bağlanmaktadırlar.

Ayrıca hastalarımız diyetisyen kontrolünde zengin sabah kahvaltısı,öğle ve akşam yemeği ile; ara öğünlerde çay,kahve ve aperatif ikramı yapılmaktadır.

Hastalarımız klimalı hasta nakil araçlarımız ile konakladıkları yerden alınıp,diyaliz bitiminde tekrar konakladıkları yere bırakılmaktadırlar.

 

Henüz bir içerik girilmemiştir

Diyaliz Merkezimiz

Lobi ve Diyaliz salonları

Bölgenin Güzellikleri

Servis

It has been established by in-depth experienced professional nephrologists in 2000.

Our center is organised in international standards with experienced all-time smiling staff. We serve to our domestic and international patients in trusty, healthy and comfortable unique environment 6 days a week.
 
Our staff consists of 1 Nephrologists, 2 Dialysis Doctor, 10 Nurses, and 14 Assistants.
In line with our mission of the quality service, we moved to our new stand alone Dialysis Center facility in 2010. 
We are located in Antalya; Center of Turkish Riviera; 6 km to Antalya Airport, 25 km to Belek, 15 km to Kundu and 40km to Kemer.

Unsere Fachärtze haben den Grundstein für unser Dialysezentrum in Antalya im Jahr 2000 gelegt.

Unsere Dienstleistung wird nach internationalem Standart von unserem freundlichen und erfahrenen Fachpersonal geboten. Unseren Patienten aus dem In- und Ausland bieten wir Gesundheit, Sicherheit und Ruhe an 6 Tagen in der Woche in 3 Schichten (morgens, mittags und abends).
 
Im Einklang mit unserer Philosophie bieten wir auf 2.500m2 mit unserem neuen Gebäude seit 2010 die modernste Technologie nach europäischem Standard und helle, hygienische und komfortable Räume.

Aucun contenu

Paylaş

Bu firma 4065 defa incelendi