A MERKEZ DİYALİZ
0 224 238 00 50
0 549 263 75 39

Faks: 0 224 238 03 50
Dikkaldırım Mah. Hayran Cad. Acemler Sitesi. C Blok. No: 43/A Osmangazi
Bursa / Osmangazi
info@amerkezdiyaliz.com

Mesaj Gönder

Online Görüşme

  Merkezimiz 20/07/2012 tarihinde Bursa ilinin batısındaki tek diyaliz merkezi olma adına kurulmuş olup, dünya standartlarındaki en son teknolojik donanıma sahiptir. Tecrübeli uzman kadromuzla huzurlu bir ortamda verdiğimiz hizmetle, hastalarımızın sağlık ve sosyal standartlarını en üst düzeye ulaştırmak için profesyonel ekibimiz özverili bir şekilde çalışmaktadır. Hastalarımızın takip ve tedavileri hemodiyaliz hekimleri tarafından yürütülmektedir. Hemodiyaliz merkezimizde hastalar deneyimli personelimiz tarafından diyalize alınmaktadır.

  Merkezimiz SSK, Bağ kur ve Emekli Sandığı ile anlaşması mevcut olup, hastaların hemodiyaliz tedavileri dışında sağlık problemlerinin çözümüne yardımcı olunabilmektedir.

 

 Misyonumuz

 Diyaliz alanında daha iyi yaşam kalitesi için gelecek odaklı yenilikler ve terapilerdir.
İlimizde diyaliz hastaları için, hasta haklarına saygılı, etik değerlere bağlı, kaynaklarını etkin kullanan ve hasta memnuniyeti odaklı olarak kaliteli diyaliz hizmeti sunmak,

 Diğer bir neden birçok ülkedeki gelişmiş tıbbi bakımın çok daha fazla insana diyaliz tedavisi ile devam eden bir hayat sunmasıdır. Yaşamaya değer bir gelecek çin onlara bilgimizi ve tecrübemizi sunuyoruz.

 

Vizyonumuz

  Hizmet ettiğimiz insanlara değerli bir yaşam yaratmak bizim için sadece bir iş olmaktan çok ötedir.

 Diyaliz hizmetleri alanında uyguladığı sağlık hizmetiyle, fark yaratan, örnek alınan ve mevcut deneyimiyle Bursa ilinde bilinir ve tercih edilir bir diyaliz merkezi olmak.

Burada karşılıklı güven başarılı bir geleceğin bütünsel bir parçasıdır. Biz geleceğe baktığımız için, şirketimizin büyümesi kararlılığı ile ve hastalarımız, hissedarlarımız ve çalışanlarımız için tecrübe ve inançla çalışıyoruz.

 
HASTALARIMIZ İÇİN,
Amacımız kronik böbrek hastalarının yaşam süresini uzatmak ve renal hastaların yaşam kalitesini arttırmaktır.

ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN,
Amacımız kalifiye elemanlar ile çalışmak ve onların profesyonel açıdan ilerlemesini sağlamaktır.

ORTAKLARIMIZ İÇİN,
Amacımız şirketimizin devamlılığını sağlamlaştırmak ve bunun sonucunda ortaklarımıza makul ve cazip geri dönüşümler sağlamaktır.

TOPLUM İÇİN,
Amacımız değişik sosyal sorumluluklarımızı savunmak, yasal gereklilikleri ve güvenlik standartlarını izlemek ve çevremize katkıda bulunmaktır.

 

 

Uzman Doktor      Yılmaz ERGUT

Doktor                    Ülkü Yıldız COŞKUN

HD.Hemşire         Zeynep EREN

Sekreter                 Zeynep BAYRAMÇA

Diyaliz Merkezimiz

Lobi ve Diyaliz salonları

Bölgenin Güzellikleri

Video mevcut değil

No content available

Kein Inhalt

Aucun contenu

Haritada Yerimiz

Paylaş

Bu firma 5810 defa incelendi